TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

De 26e editie van de 50PlusBeurs zit erop. Volgend jaar verrassen we je wederom met een Silver Show.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder een impressie van de Silver Show van 2018.

Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn nog éénmaal ‘terug van nooit weggeweest’. Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven en introduceren daarbij gelauwerde sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer voor de hoogste noten. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens. 

Bezoek de 50PlusBeurs van 10.00 - 17.00 uur. Direct aansluitend de Silver Show van 17.15 - 19.00 uur.  

De 3 Baritons

De_3_Baritons-WEB

De 3 Baritons trekken al sinds 1996 volle zalen. Al eerder, in 2007 en 2013, gaven Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker met groot succes exclusieve concerten aansluitend aan de 50PlusBeurs. Dit jaar heeft u nog éénmaal de kans om van hen te genieten. De 3 Baritons worden speciaal voor dit concert begeleid door twee gelauwerde sopranen met internationale ervaring. Geniet van harmonieuze samenzang van het allerhoogst niveau met de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens. Een verrassende voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn weer ‘terug van nooit weggeweest”.

Janine KitzenJanine_Kitzen-WEB

De uit Kerkrade afkomstige sopraan Janine Kitzen (39) heeft nationaal en internationaal furore gemaakt als opera- musicalzangeres. In 1998 brak ze landelijk door toen ze als winnaar uit de bus kwam bij het televisieprogramma Una Voce Particolare. Daarna speelde ze tal van belangrijke rollen in onder andere Andrew Lloyd Webbers The Phantom of the Opera en Mozarts Don Giovanni. Janine geeft concerten met gerenommeerde orkesten in Europa en verder. Haar optredens worden wereldwijd live gestreamd.
 

Aylin SezerAylin_Sezer-WEB

De Turks-Nederlandse sopraan Aylin Sezer zong in wereldberoemde opera’s als La Traviata, Don Giovanni en Carmen. De rol Pamina in Die Zauberflöte zong zij ook op wereldtournee o.l.v. de beroemde regisseur Peter Brook. Master cum laude afgestudeerd ontving zij de onderscheiding voor “exceptional artistic quality” aan de Dutch National Opera Academy. Aylin zingt o.m. werken van Beethoven, Brahms, Mozart en Rossini. De pers is lovend: “Aylin Sezer ... heeft een gloedvolle stem en schittert in aria’s …”.

17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht