TICKET VERKOOP START 1 MEI
Menu
18 t/m 22 september 2018 Jaarbeurs Utrecht

Website_header_Silver_show_300dpi

Geniet aansluitend aan de 50PlusBeurs van een hilarisch muzikaal feest met Karin, Mariska, Paulette en Saskia.

Beleef met deze veelzijdige entertainers een onvergetelijk avontuur met schitterend repertoire vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches. The Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie. De 50PlusBeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. The Silver Show is aansluitend van 17.15 tot 19.00 uur.

KarinKarin Bloemen
La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en die gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterende maar vooral originele show. De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is- is een kameleon in de beste zin van het woord. Zij brengt cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziek-repertoire. Van Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, tot chique Theater Diva: Karin laat altijd een onuitwisbare indruk achter!
 

Mariska van KolckMariska
Mariska speelt sinds haar theaterschoolopleiding in vele voorstellingen, van de klassieker De Jantjes tot de theaterkomedie Boeing Boeing. Gevierd Musicalster in Oliver!, 42nd Street, De Kleine Zeemeermin, Beauty and the Beast, en Wat Zien Ik?! Succesvol met haar solovoorstelling Top of the World, een ode aan The Carpenters. Mariska won liefst tweemaal de prestigieuze John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in Ciske de Rat en Chicago. De zangeres en actrice laat zich in The Silver Show van haar meest veelzijdige kant zien. 
 

Paulette Willemse en Saskia van ZutphenPauletteSaskia
Paulette en Saskia werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Akademie voor Kleinkunst in 1983. Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a fantasy, meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band en Het Eurovisie Songfestival maakten ze furore als de groep Mrs Einstein. Inmiddels zijn ze sinds 2008 met de 'niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show' Vuile Huichelaar op tournee. Nu eenmalig met Karin en Mariska verrassend in The Silver Show. 

  

 

 

18 t/m 22 september 2018 Jaarbeurs Utrecht