Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

SmartLegal

Uw nalatenschap goed geregeld
Een testament? Dat is iets voor als je wat ouder bent. Of toch niet? Want wat gebeurt er met uw vermogen of woning als u er niet meer bent? Het is in ieder geval verstandig om eens goed na te denken over een testament.

Een eerste kleinkind, een nieuwe liefde of een wereldreis: het zijn moment dat u niet gelijk aan een testament denkt. Terwijl dit wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wilt u weten wat uw testamentmoment is?

Neem tijdig de regie in eigen hand met een levenstestament
Wellicht heb je weleens nagedacht over wat er gebeurt wanneer je een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of gaat dementeren? Wie kan dan je wensen op medisch gebied kenbaar maken? Hoe en door wie wordt jouw vermogen goed beheerd? Je kunt bij ons een levenstestament opmaken.
In je levenstestament wijs je één of meerdere personen aan die jij onvoorwaardelijk vertrouwt en jouw belangen op dit gebied behartigen, waarbij je uitgebreide instructies kunt geven over de wijze waarop dit dient te gebeuren.
Je bent van harte welkom op onze stand op de 50Plus. Ook daar kun je meer informatie krijgen over het testament en levenstestament van notarissen en medewerkers. Onze beroepsorganisatie (KNB) staat er ook en geeft lezingen.

Samenwerkende Notarissen – Arnhem | Nunspeet | Utrecht

Naar de website