Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Stella Fietsen

Ervaar Stella op de 50PlusBeurs

Stella, de grootste e-bikespecialist van Nederland, biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Stella onderscheidt zich door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. Op een Stella e-bike kun je onbezorgd genieten met een steuntje in de rug. Waar je ook naar toe gaat, je komt uitgerust aan. Zelf een Stella ervaren? Dat kan op de 50PlusBeurs!

Stella staat op de 50PlusBeurs voor je klaar om jou te voorzien van het beste e-bike advies. Onze e-bikespecialisten helpen je bij de keuze voor een elektrische fiets van Stella en komen met het beste aanbod. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Exclusieve beursacties
Ben je benieuwd naar de elektrische fietsen van Stella en wil je eens een proefrit maken? Je kunt alle Stella e-bikes uitgebreid testen op het testparcours op de 50PlusBeurs. En je profiteert ook nog eens van exclusieve beursacties! Benieuwd? Je vindt ons in Hal 8, stand B22.

Lukt het niet om ons op de 50PlusBeurs te bezoeken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in één van onze 45 E-bike Testcenters! De koffie staat klaar!

Naar de website