Belangrijke mededeling
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Troll Travel – Scandinavian Travel Group

TROLL TRAVEL - Scandinavian Travel Group is u graag van dienst.

Al meer dan 35 jaar specialist in reizen naar Noord-Europa. Elke vervoerssoort is in te passen; touringcar, schip, vliegtuig, trein, fiets, camper, motor of auto. Met ruim 35 jaar lange ervaring organiseren wij reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse. Of u nu een verenigingsreis, clubreis, zakenreis of een lezersreis naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland of IJsland wilt organiseren; wij helpen u op weg.

Wij bieden u een compleet arrangement voor elke bestemming inclusief vervoer ter plaatse, goede hotels, maaltijden en diverse activiteiten. Onze deskundige gidsen behoren tot de beste in de reisbranche en openen deuren, die voor velen gesloten blijven. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! De vaste en reislustige medewerkers van TROLL TRAVEL beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie.

TROLL TRAVEL is hoofdvertegenwoordiger van SMYRIL LINE in Nederland en in België. Veerdienst SMYRIL LINE vaart ruim 35 jaar op de Noord-Atlantische route tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. In de zomer vinden wekelijkse afvaarten plaats. Laat u inspireren en breng een bezoek aan onze stand (11C19). De medewerkers kennen de bestemmingen als geen ander en voorzien u van een goed en vrijblijvend reisadvies.

Naar de website