Belangrijke mededeling
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Vakantiehotel Der Brabander

Hotel Winterberg Der Brabander**** is het bekendste en best bezochte Vakantiehotel van Winterberg waar we u als echte leden van Team der Brabander als geen ander over kunnen vertellen in hal 11.

Der Brabander in het kort:
Een prachtige accommodatie & locatie, op slechts 500m van het centrum van Winterberg. Daar waar kwaliteit & gezelligheid samen komen. Super mooie ligging aan wandel- en fietsgebied, bekend om goede keuken, verwarmd buitenzwembad, kindvriendelijk en altijd gezellig in alle jaargetijden!
Mooie hotelkamers en luxe appartementen in diverse categorieën. Dagelijks entertainment met wandeling, fakkel- en huifkartochten en gezellige avonden. Kortom hét fijnste hotel in Winterberg om met z´n tweetjes, met vrienden, het hele gezin of met de vereniging of het hele bedrijf een korte of lange vakantie door te brengen. Van april tot eind oktober (dus ook in de Herfstvakantie) profiteert u ook nog eens van meer dan 40 gratis uitstapjes en attracties in de buurt, bij een verblijf van 2 nachten en langer. Winterberg ligt op slechts 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht. Kom en ontdek waarom reeds duizenden gasten u voor gingen! Der Brabander is op de bekende reiswebsite Zoover beoordeeld met een 9,1 op basis van 2600 beoordelingen! 

Naar de website