Bestel hier tickets in de voorverkoop
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

VANOS Slaapsystemen

VANOS Slaapsystemen is een familiebedrijf met kwaliteit van slapen als belangrijkste uitgangspunt: passie voor perfectie. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige bedden, denk hierbij aan: gepersonaliseerde matrassen, (deelbare) boxsprings en ledikanten. Maar ook hoog/laag systemen (zorgbedden) zijn een vast onderdeel van onze collectie. We hebben een zeer ruim aanbod ledikanten, kasten en boxsprings en kunnen bovendien volledig maatwerk leveren zodat praktisch elke wens gerealiseerd kan worden. Een kleine impressie van het assortiment is terug te vinden in onze stand. U bent uiteraard ook van harte welkom om onze showroom in Veghel te bezoeken.

Kwaliteit & service gaan wat ons betreft hand in hand. We willen niet alleen mooie spullen leveren maar ook een fantastische service. We weten dat het een utopie is maar streven naar 100% klanttevredenheid. Daar mag u ons aan houden.

Tijdens de 50PlusBeurs hebben we een prachtige winactie waarbij u kans maakt op een gratis gepersonaliseerd matras t.w.v. € 1595,-. Bezoek onze stand en vul de enquête in om kans te maken!

Naar de website