Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Velderhof

Ontspannen zitten begint bij Velderhof

Wij vinden dat het uitzoeken van uw nieuwe stoel of bank een ontspannen feestje moet zijn. Dankzij onze unieke formule Ontdek, Ervaar, Geniet maken we goed zitten eenvoudig en toegankelijk. Dat is onze kracht! Velderhof laat u graag ervaren wat écht goed zitten is met onze mooie collectie zitmeubelen op maat. Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere punt appeltaart kunt u bij ons op de stand in hal nr. 7 plaatsnemen in een van onze relaxfauteuils en even bijkomen.

Onze zitconsulente(n) staan voor u klaar om te helpen bij uw zoektocht naar ontspanning. Zij vertellen u graag meer over de verschillende soorten comfortabele relaxfauteuils, de materialen, de afwerking en over alle relaxfuncties waarmee u de stoel kunt voorzien. En we hebben goed nieuws, want u kunt op de beurs gebruik maken van onze beurskorting.

We hebben knaller van een beursaanbieding. U ontvangt maar liefst €750,- korting op geselecteerde modellen. Daarnaast maakt u bij een bezoek aan onze stand kans op een heerlijk ontspannen weekend Veluwe voor 2 personen.

Naar de website