Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Zeetours Cruises

Als eerste startte Zeetours Cruises in 1962 met het verkopen van cruisevakanties in Nederland, inmiddels dus 60 jaar ervaring in het samenstellen en organiseren van cruisevakanties.

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Een cruise boeken is nét even anders dan het boeken van een standaard vakantie. Het is goed mogelijk dat u hierover met een specialist wilt spreken en aanvullende vragen heeft. Natuurlijk kunt u ons bellen en e-mailen, maar u bent ook van harte welkom bij ons eigen reisbureau in Rotterdam. Uiteraard is Zeetours Cruises aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waarmee u naast kwaliteit ook nog eens voor maximale zekerheid kiest.

Naar de website